Pagina's

vrijdag 5 mei 2017

Life is better with Friends

Goedemorgen allemaal,

Ik heb een nieuwe creatie gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape art "Frames Label".


 Uit donkerbruin design papier heb ik de mooie ovaal van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik linksboven onder het design papier geschoven. Aan de rechterkant heb ik een papieren kleedje gedaan. Ik heb de nieuwe hoek Vlinders van Noor! Design achter een stukje design papier geplakt. Op de vlinders heb ik een paar plakparels gedaan.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Label

Het  afdrukje is van Wild Rose Studio "Bunny with Teddy" deze heb ik ingekleurd met Gansai Tambi, hiervoor heb ik een waterpenseel gebruikt. Het afdrukje heb ik schuin opgeplakt op een rechthoek mal van Noor! Design. Onder het bloementoefje heb ik de prachtige klimop mal van Noor! Design gebruikt. Aan de rechterkant van het afdrukje heb ik weer eens een stukje Soft board Honeycomb van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik wit gemaakt met Gesso.

Dutch Doobadoo - Soft Board A5 - Honeycomb

De kleine vlindertjes zijn paper laser art van Dutch Doobadoo.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders

De tekst komt uit de clearsheet Bannerteksten van Noor! Design. Ik heb deze gestempeld met Versafine Smokey Gray. In de lengte van de mal heb ik nog een stukje ribbelkarton van Joy! Craft gedaan. Ik heb overal weer een beetje Gesso aangebracht.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje, nog een fijne zondag toegewenst en tot de volgende keer !

2 opmerkingen: