Pagina's

vrijdag 12 mei 2017

Fijne Verjaardag

Ik ben begonnen om Shape art Frames label 2 over te tekenen op donkerrood cardstock, wit cardstock en op designpapier en uit te knippen. Langs het rode cardstock heb ik wat witte gesso van Dutch Doobadoo gesmeerd.


Alle randen van het designpapier "Summertime" heb ik met de distress tool bewerkt. De afbeelding is ook uit het designpapier en heb ik in een lijstje gedaan van de basis rechthoek passe partouts. Deze heb ik wat ingekort zodat het mooi past.

De rozen en blaadjes heb ik gestempeld op wit soft finish karton en alles uitgeknipt. De rozen zijn gestempeld met Pixie dust van Versa magic, Rhubarb Stalk van Memento en een brick kleur.

470.713.142 Shape Art label 2

De blaadjes stempelde ik met Aloƫ vera van Versa magic en Ivy van Brilliance. De rozen en blaadjes heb ik wat glitter gegegeven door de wink of stellapen maar is moeilijk te zien op de foto. Achter de afbeelding zit een label verstopt met een tekst erop en op de rand van het passe partouts zit een vlinder. De kaart is afgewerkt met acryl hartjes, enamel dots, kant en pareltjes met de parelpen van Dutch Doobadoo.

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: