Pagina's

zondag 28 mei 2017

Have fun

Hallo allemaal.

Volgend schooljaar gaat een collega van mij van werkplek veranderen. Het is dan gebruikelijk bij ons op school dat we allemaal een afscheidscadeautje geven met een stukje persoonlijke tekst. Omdat ik niet het idee heb dat ze hier op deze blog ooit zal komen kijken, durf ik dit bericht wel te plaatsen. Mijn collega's en ik gaan als afscheidscadeautjes de flessenlabel 470.990.001 van Dutch Doobadoo gebruiken. Ik vermoed dat mijn collega's deze label wel aan een fles wijn gaan hangen, daarom heb ik bedacht dat ik mijn label aan iets lekkers te smullen ga hangen. Vandaar dat ik de vouw/snede niet in deze label gemaakt heb. De persoonlijke tekst staat achterop deze label.


Het papier heb ik geverfd met behulp van een pasje en Amsterdam acrylverf. Daarna heb ik nog wat kleuraccenten met de mask van de collectie van juni gemaakt en een achtergrondstempel gebruikt. 


Door deze stempel uit de losse hand te gebruiken en niet op een acrylblok, krijg je een wat minder strakke stempelafdruk.


Softboard maakt het af., Dutch Softboard Art Honeycomb art.nr. 478.007.001. En natuurlijk een Dutch Doobadoo mask 470.715.107 .

   

Tot een volgende keer weer.

Groeten Hanny.

1 opmerking:

  1. Prachtig geworden! Zal je collega wel erg leuk vinden dat jullie allemaal zo'n flessenlabel maken. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen