Pagina's

donderdag 18 mei 2017

For you

Goedemorgen allemaal,

Leuk dat jullie weer even langskomen. Ik mag jullie weer een nieuwe creatie laten zien met de artikelen van Dutch Doobadoo.


Ik heb deze keer de Dutch Doobadoo Card Art mal "Fold Ornament" genomen.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Fold Ornament

Hierbij heb ik het prachtige papier "Dirty Pastels" van Noor! Design gebruikt. De basis heb ik met oud roze karton gemaakt. De randen heb ik gedistressed en bewerkt met een beetje witte Gesso.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

In het midden van de kaart heb ik eerst een papieren kleedje gemaakt met de stans van Noor! Deign. Hierop heb ik een stukje ribbelkarton gedaan, ook deze bewerkt met Gesso.   De bloemen zijn uit de serie Crafty Coctail van Noor! Design. Aan de linkerkant heb ik de bingostempels van Noor! Design gebruikt, Alles is een heel klein beetje bewerkt met witte Gesso. Ik vind zelf dat het de kleuren wat zachter maakt.


De voorkant heb ik simpel gehouden. De kaart sluit met organza lint. Aan de rechterkant heb ik een paar paper laser art vlinders van Dutch Doobadoo geplakt. Op de vlinders heb ik enkele plakparels gedaan, ook tussen beide vlinders in.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders

Ik hoop dat ik jullie met mijn creatie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje, een heel fijn weekend toegewenst en tot de volgende keer !


3 opmerkingen: