Pagina's

zondag 7 mei 2017

50 jaar Getrouwd

Hallo allemaal,

Mijn ouders waren 50 jaar getrouwd. Toch wel heel speciaal en dit hebben we uiteraard gevierd met een heel gezellig feestje. Voor zo'n bijzondere gebeurtenis moet natuurlijk een kaartje gemaakt worden. 


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Fold Card Art Fold 2 gebruikt. Wat een superleuk model is dit toch weer. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. De rillijnen heb ik daarna gerild. De rillijnen zijn de 2 middelste lijnen van de 3 horizontale lijnen die je aan de onderkant ziet.  Zie je de extra mal bovenaan middenin de mal? De buitenste maat hiervan heb ik ook overgenomen uit wit cardstock. 

Dutch Fold Card Art Fold 2
470.713.623
470.713.623 Fold Card Art 2

De binnenmaten heb ik overgenomen uit designpapier. Die komt uit het stansblok Lavender en uit Paper bloc Lavender, beide van Noor! Design. De bovenste rillijn vouw je naar binnen (dalvouw) en de onderste mal naar achteren (bergvouw). De mal die binnenin zit plak je met de onderkant op het onderste gedeelte. Bovenaan heb ik een cirkel met celebrate geplakt. Maar alleen aan de bovenkant, zodat je de mal hieronder kunt schuiven.  Een plaatje uit het stansblok heb ik geplakt op de Noor! Design blauwe mal Ornament met bloemen. De bingoblok heb ik achter de mal geplakt. En bovenaan heb ik de cirkel met celebrate geplakt.  


Onderaan heb ik met de Dutch Stencil Art Numbers 2 de getallen 50 overgenomen en uitgeknipt. Daarna de binnenmaten uit designpapier. Op de cijfers heb ik rondom parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Lila.

Dutch Stencil Art Numbers 2
470.455.06


Dutch Pearl Pen Lila
870.003.092

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen? Stel ze gerust hoor! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer. 

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart. Alsnog van harte gefeliciteerd. Dank voor de uitleg van deze mal, want ik snapte niet helemaal hoe deze in elkaar gezet moest worden. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe krijg je dat de kaart blijft staan... en dat je hem kan dicht vouwen. Bij mij klapt hij nu steeds naar onderen... het erin schuiven werkt niet.

    BeantwoordenVerwijderen