Pagina's

donderdag 27 oktober 2016

Voor de allerliefste Tante

Alweer een paar weken terug vroeg een vriendin van onze dochter Hilary of ik een kaart wilde maken voor haar tante. Zij is heel speciaal voor haar en staat altijd voor haar klaar. Iets met bloemen mocht het worden. Ik liet haar wat papiersoorten zien en met het designpapier met de blauwe fiets moest het worden. De kaart is inmiddels bij de ontvanger en zij was er heel blij mee.


De kaart maakte ik met Shape art Flag van Dutch Doobadoo.  Op het ovaal van Anja heb ik een afbeelding geplakt wat ik uit het designpapier heb gestanst. Eronder piept een stuk van de ster doily  uit met ertussen een label.

470.713.139 Shape Art Flag

Bij wat varens  en swirls  zit de waterlelie met een plakparel. De ton  met de heksenbezem  bij wat bladeren, swirls en gieter.


Op het label heb ik de tekst geprint die erop moest komen te staan. Aan het label een strik gebonden met een stukje touw. Verder nog wat enamel dots en een strik.

Een gezellige dag allemaal!

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen:

  1. Hallo Tineke, das ist ein wundervolles Design in blau und weiß. Ich liebe diese Farbkombination. Das Motiv im Rahmen sieht toll aus, dazu noch die schöne Blumendeko. Klasse gemacht, gefällt mir sehr gut.
    Liebe Grüße Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart weer Tineke, vooral met al dat blauw! groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen