Pagina's

maandag 24 oktober 2016

Sketch Challenge #20

 Toen ik dat plaatje van de sneeuwpoppen zag wist ik gelijk dat deze weer perfect zijn voor de Snowglobe van Dutch Doobadoo. Ik blijf dit een super leuk model vinden.


 Ik heb hem weer als schutkaart gemaakt. In het schutgedeelte heb ik de Eiskristallen verwerkt.De indeling van deze creatie heb ik gemaakt aan de hand van de Sketch Challenge bij Dutch Doobadoo. Heb je ook de Snowglobe in huis? Doe dan gezellig mee met de Challenge, tot eind van de maand heb je de tijd om je creatie in de facebookgroep te plaatsen.
Bovenaan heb ik de Noor! Design Winter Wishes Sterrencirkel 6002/2042 gebruikt. Deze heb ik zelf iets ingekort zodat hij niet extreem hoog boven de sneeuwbol uitkomt. In het midden heb ik wat plakparels geplakt.


De prachtige Poinsettia is gemaakt met het One of a Kind - Christmas set 6002/0584 van Noor! Design. De Poinsettia heb ik zowel uit rood kaartkarton als uit vellum gestansd. Dit geeft echt een leuk effect hé? Langs de randjes nog wat witte gesso gesmeerd.


Ook heb ik nog de Happy Holidays bomen en de rendieren verwerkt op deze creatie. De rendieren staan in een laagje sneeuw, hiervoor heb ik de foamball clay van CraftEmotions gebruikt.
Onder de foamball clay is een laag van ijspegels, hiervoor heb ik de stansmal Winter Wishes Icicles 6002/2036 gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

3 opmerkingen: