Pagina's

zaterdag 8 oktober 2016

Merriest Wishes

 Hallo allemaal,

Ik ben lekker aan de slag gegaan met de Card Art Window 2 gebruikt. Het is echt weer een hele gave mal waar je weer lekker veel op kwijt kunt.


De basis heb ik overgenomen uit kraft papier en daarna de matgedeeltes uit designpapier. Deze is van Noor!Design en komt uit de Crafty Boutique set Winter Wishes.

Dutch Doobadoo Card Art Window 2
470.713.608

In het midden heb ik een blauwe mal van Noor! Design geplakt.


 Die heb ik gemat op zwart cardstock. In het midden van de mal een plaatje uit het Paper & Pictures Merry Christmas, ook van Noor! Design geplakt.   


Bij een plaatje met gingerbread poppetjes mag natuurlijk de Dutch Doobadoo Cardboard Art Gingerbread niet ontbreken. Met een gelpen heb ik de knoopjes en gezicht gemaakt.

Dutch Doobadoo Cardboard Art Gingerbread
472.309.008


Op de buitenste flappen heb ik op beide zijdes de Dutch Doobadoo Paper Art Snowflakes geplakt.

Dutch Doobadoo Paper Art Snowflakes
472.948.003


Linksboven heb ik nog een paar kerstballen uit de Kraft Art Christmas geplakt. En daaronder de mal die in de Crafty Boutique set zit.

Dutch Doobadoo Kraft Art Christmas
479.002.012

Aan de buitenkant heb ik links de kerstbomen van Noor! Design geplakt met daarop Viva Decor 3d sneeuw. Aan de onderkant van de bomen nog 2 Dutch Doobadoo Paper Art Fern geplakt. 


Aan de bovenkant heb ik nog wat parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.  Aan de rechterkant poinsettia's geplakt die komen uit de one of a kind set van Noor! Design. Daaronder de tekststempel ook van Noor! Design.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren, Bedankt voor je bezoekje en ik wens je nog een hele fijne dag!

Tot de volgende keer!
Liefs,1 opmerking: