Pagina's

vrijdag 20 november 2015

Witches night of spook and Spells

 Hoi allemaal, 

Halloween vind ik een leuk thema, jammer dat in Nederland er zo weinig mee word gedaan. Ik ben gek van horror en creepy dingen, spinnen iets minder vooral als ze echt zijn.

Ik heb de Dutch Doobadoo Dutch Shape Art Label Mirror 470.713.114 als basis genomen. Op het gave design papier van Graphic heb ik de Dutch Doobadoo Dutch Mask Art A5 Ghosts 470.715.044 op het papier beïnkt, een spooky achtergrondje.


De  Dutch Doobadoo Dutch Mask Art A4 Dancing Power 470.715.802, een flowerpower girl omgetoverd in een hippe heks, heb iets de neus langer getekend.


Haar een gave spinnen jurk gegeven en de hoed zelf uitgetekend en geknipt , het haar heb ik een strookjes geknipt en iets met witte inkt erover.


Aan de zijkant zie je gestanste spoken  en een cake rand van spinnenwebben en een Dutch Doobadoo Dutch Paper Art A5 Black Spider 472.950.004,boven de grote gestanste zwarte kat.

  

 Verder heb ik wat gaas gebruikt, stickles voor de glittertjes en de tekst komt ook uit de Graphic serie .


Zo kun je dus de hippe flower power girls omtoveren in de jouw gekozen karakters, ik hoop een paar leuke variaties te gaan zien .

XX 

1 opmerking: