Pagina's

vrijdag 6 november 2015

Snow Globe

De nieuwe collectie van Dutch Doobadoo ligt al weer in de winkels. Als DT lid heb je het voorrecht er al mee te mogen spelen. En aangezien ik herfstvakantie was, heb ik me geen moment verveeld. 

Toen ik deze sneeuwbol 470.713.591 zag, wist ik meteen wat ik ermee wilde maken. Als kind vond ik de sneeuwbollen al gaaf. Dus wilde ik er ook een echte sneeuwbol mee maken. De basis heb ik overgetrokken op gespikkeld wit Kraft. En daarna het bovenste (bol) gedeelte nogmaals langs de buitenkant en langs de binnenrand omgetrokken en uitgeknipt. Het binnen gedeelte heb ik eruit gesneden.


 De mal nogmaals op een stuk Mica (plastic) gelegd om het raam mee te maken. Het mica vastgeplakt op het losse bovengedeelte en toen een rand foam erop geplakt. Zorg dat het foam goed aansluit anders loopt je vulling er uit.


Op de basis een stuk Designpapier geplakt. Met daarop mijn afdrukje. In dit geval een afdrukje van Wee en heet Oak Tree Girl. Ze is ingekleurd met Copic markers. Toen heb ik mijn raampje op de basis gelegd en een klein stukje opengehouden dmv mijn vinger. Daar heb ik de sneeuwballetjes door laten lopen en toen dichtgeplakt.


Hier kun je het beter zien. Met liquid perls stipjes gezet en lang het raampje met stickles een randje gezet.


De onderkant beplakt met DP , in dit geval een stukje uit de Studio Light serie Sweet Winter Season. Het label komt uit de andere lijn Sweet Winter Memories. Nog wat bloemen erbij en een bolletjes lintje.


Bovenaan nog een mooie dubbele strik met een paar belletjes. Ik hoop dat jullie inspiratie krijgen van mijn sneeuwbolletje en ik zou het leuk vinden om er veel te gaan zien.

Tot de volgende keer,
Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten