Pagina's

donderdag 12 november 2015

Little Memories


Hoi bloglezers,

Vandaag laat ik jullie dit fotoframe 460.440.190 zien, dat ik aangekleed heb met de prachtige nieuwe lijn Sweet Winter Season. Ik ben begonnen met het frame in de witte gesso te zetten en daarna geverfd met home deco verf in de kleur terra.


De volgende stap is om alle vakjes van een achtergrond te voorzien en dat heb ik gedaan met de verschillende basisvellen uit de Sweet Winter Season lijn van Studio Light.


Daarna heb ik alle vakjes afzonderlijk gevuld met verschillende dingen. Onder andere 3D tafereeltjes uit bovengenoemde lijn en vakjes met Mold Figuurtjes die ik op kleur heb gebracht met Inka Gold van Viva in de kleuren rose en platinum.


Hier kan je ook goed zien dat ik de hoekjes van het frame beplakt heb met stansjes en bloemen. Ook een kantjes met bolletjes erop geplakt.


Hier kan je ook zien dat ik nog Foam clay heb gebruikt en een parellintje  Eigenlijk kan je alles gebruiken om van alle vakjes een apart schilderijtje te maken.


Dit is de bovenste rand en hier kan je zien dat is een sterrenstans op de rechterhoek heb gebruikt en links een klimop stans met bloemen. Als laatste heb ik met een sponsje met witte gesso hier en daar nog een witte veeg op de randen gegeven voor een winterse look.

Veel plezier met het maken van jullie eigen shadow box.
Dit is de schadowbox die ik ervoor heb gebruikt:

Groetjes,

7 opmerkingen:

 1. Sprakeloos mooi...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW schitterend en hij staat op mijn hebben lijstje.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat Schitterend gemaakt prachtig project !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat ontzettend leuk gemaakt. Weer zo'n hebbe dingetje.
  groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie!!! Dit ziet er wel heel leuk uit zeg.
  Het heeft ook wel iets gezelligs.
  Dit zal super leuk zijn voor onder de kerstboom.
  Even een paar subtiele hintjes geven aan de wederhelft.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk zeg, maar wat is het resultaat GEWELDIG! Lijkt me echt superleuk om te doen. Ff een vaatje tijd nodig, want er komt bij jullie zo veel moois voorbij wat ik allemaal zou willen doen...

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen