Pagina's

maandag 30 november 2015

Merry Christmas

Hoi Bloglezers,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien gemaakt met de nieuwe Dutch Doodadoo Shape Art mal Vierkant Ornament uit de collectie van november. Als basis heb ik kraft genomen met daarop designpapier. De paarse kleur paste precies bij mijn beertjes.


Het DP heb ik bestempeld met witte Memento luxe met een stempeltje uit de Bits en Piece lijn van Crealies. Daarna nog een stuk DP (achterkant van het vel) en dat heb ik hier en daar bewerkt met Frantage. Toen een gaaslint erover en een lila lintje. Doily met een jute ster erop.


Het afdrukje is van Wild Rose Studio en die heb ik ingekleurd met Copic Markers. Dat heb ik gedaan met de punt en alleen maar stippeltjes. Ik vind het zelf een leuk effect geven. De bontrandjes langs van de mutsen heb ik gemaakt met liquid snow, die dmv verhitting met de heattool omhoog komt.


Daarna een frame gestanst met  een mal van Spelbinder. Het afdrukje op maat gesneden en achter het frame geplakt.Op een stuk desingpapier de tekst gestempeld met Versamark en witte embossingpoeder. Er een banner van geknipt en deze met foam op de kaart geplakt.


Tot slot een stukje wondgaas met een bloementoef erop en wat parels om het geheel af te maken.


Ik hoop jullie weer wat inspiratie gegeven te hebben.

Groetjes,

3 opmerkingen:

  1. Knuffelig!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw super mooi, en erg mooi van kleur ook.
    top hoor.
    Gr anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohw, wauwie!!! Kijk dan toch wat een dotje.
    Super leuk gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen