Pagina's

donderdag 26 maart 2015

Noor! Design demo dagen - Doe@ding

 Hallo allemaal,
Het is bijna weer zover de demodagen bij Doe@ding in Spijkenisse! Op Vrijdag 27 en Zaterdag 28 Maart zullen Joyce, Jolanda en ik  daar een combi demo geven met de nieuwe producten van Dutch Doobadoo. De nieuwe collectie ligt dan net in de winkel dus er is weer veel moois te zien! Deze keer is het concept wat verandert want naast de 6 workshops zal ik bij besteding van 15 Euro aan Dutch Doobadoo producten een leuke make and take geven .

Tijdens de make and take kun je aanschuiven zodra er plek is om een leuk ATC kaartje te maken in maritiem sfeer met de nieuwe Dutch Doobadoo producten. Ik heb wat voorbeelden gemaakt en 1 van deze kaartjes mag je maken .


We gaan aan  de slag met het nieuwe Paper Art, het Mask Stencil en panpastel. Verder een tafel vol met frutsels om een lekker strand sfeertje te creeren. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je atc kaartjes te ruilen , dus neem je map lekker mee!!


Jullie zijn allemaal van harte welkom om de prachtige, nieuwe producten en de voorbeelden die er gemaakt zijn te komen bewonderen.


 Ik hoop je gezellig even te zien, samen met Joyce en Jolanda maken we er weer een feestje van !


1 opmerking: