Pagina's

woensdag 25 maart 2015

Dutch Doobadoo Hobbyvoordelig

Zaterdag 28 Maart is er van 10.00u tot 16.00u een gezellige Creamarkt bij Hobby Voordelig in Delft-Zuid in winkelcentrum de hovenpassage en ik mag daar de demo Dutch Doobadoo verzorgen. Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in en ik hoop dan ook weer velen van jullie aan mijn demotafel te mogen begroeten.

 En natuurlijk ben ik al flink aan de knutsel voor deze dag! Zo laat ik jullie hier al een creatie zien die mee gaat de 28e. Het is een simpel kraft doosje dat ik opgeleukt heb om er een vrolijk lente cadeautje van te maken. 


Allereerst heb ik de randen van het doosje wit gemaakt met de geweldige nieuwe witte gesso die nu uit gaat komen. Ik zal op de 28e dan ook laten zien wat je allemaal kunt doen met de nieuwe gesso's, want naast de witte variant komt er ook een gave zwarte variant uit.


Vervolgens heb ik het doosje beplakt met designpapier met behulp van de super fijne alleslijm. Het lieve plaatje van het meisje is afkomstig uit één van de mooie knipvellen van Hobby Voordelig. Ze hebben zo veel gave verschillende vellen!


Spring fever is één van de drie toffe teksten van greyboard. Ik heb deze wit gemaakt met behulp van versamark en witte embossingpoeder. Handige aan het greyboard is ook dat je het op verschillende manieren kleur kan geven mbv stempelinkt, gesso, embossingpoeder, crackle paint en stift bijvoorbeeld.


De paperart vlinders blijven een persoonlijke favoriet en passen natuurlijk super bij een lente creatie. Hier heb ik ze gewoon wit gelaten en afgemaakt met wat pareltjes op het lijfje.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn creatie en dat ik jullie de zaterdag 28e mag begroeten bij: 


De Hoven Passage, Troelstralaan 41, 2624 ET Delft

Tot dan !


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:Geen opmerkingen:

Een reactie posten