Pagina's

woensdag 11 maart 2015

Happy Birthday

Een verjaardags kaart, die zijn altijd leuk om te maken. Tenminste ik hou wel van een feestje! Ik heb de Shape Art Tag gebruikt en er de skecth van de Dutch Doobadoo Challenge bij gebruikt. Dit is de 2e maand dat we een sketch challenge hebben bij Dutch Doobadoo en ik vind het super leuk om met een sketch te werken. Jullie ook ?

Het designpapier is uit het papierblok Let's Party van Noor! Design. Ik vind dit zo'n leuke serie samen met de mallen van de ballonnen en hoedje. Dus moest er mee aan de slag.


De vorm van de kaart is dus gemaakt met een Shape Art mal van Ducth Doobadoo. Dit het label model. Bovenaan zie je de vlaggenlijn. Hierop kun je eventueel de alfabet stansen bij gebruiken maar deze keer heb ik er voor gekozen om er geen tekst op te zetten. Hier heb ik namelijk onderaan de banner met stempelset voor gebruikt en de tekst "Happy Birthday" op de banner gestempeld.


De ballonnen en taart heb ik eerst uit kraft gestanst en vervolgens uit het designpapier. Het designpapier heb ik be-inkt met distress inkt en ben ik wat gaan bollen. Vervolgens dit met foamblokjes op het kraft bevestigd zodat het wat meer gaat leven.


Als laatst nog wat bloemetjes en kant om het af te maken. Het gebruikte plaatje is van een stansvel van The HobbyHouse.Dit is de sketch van deze maand. Als je op de afbeelding klikt kom je op de challenge pagina terecht. Je leest dan tot wanneer je mee kan doen en wat je voor leuke prijs kunt winnen. Ik hoop dat je ook mee doet.

Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden en tot de volgende keer!

1 opmerking: