Pagina's

zaterdag 7 februari 2015

What did you Say

 Ik heb een soort art journalletje gemaakt van het laatste MDF album in combinatie met de stempels van Dylusions. Het is echt een heel gaaf MDF album.


De ondergrond heb ik eerst met witte gesso bewerkt en daarna met acrylverf van Decoart.  op de voorkant heb ik met een poscapen "say the right words"geschreven. De bloem is opgebouwd uit verschillende laagjes a.d.h.v. een stempel van Dylusions.


De achtergrond is opgebouwd uit verschillende lagen waarbij ik natuurlijk de leuke masks van Dutch Doobadoo heb gebruikt. Hier zie je stars, mosaic en bubbles. 


Met een oude creditcard en dopjes streepjes en rondjes gemaakt, ziet er altijd zo leuk uit. De afbeelding en spreuk zijn van Dylusions en ingekleurd met copics en kleurpotlood. 


Hier heb ik dezelfde maskers gebruikt als bij de voorgaande foto. 


Voor deze kant heb ik de vintage en diamond masks gebruikt. Afbeelding en spreuk zijn ingekleurd met copics en kleurpotlood. 


Ook voor deze kant dezelfde maskers gebruikt. 


Voor de achterkant de alphabet 2, giraffe, clouds en bubbles maskers gebruikt.Ik vind het altijd erg leuk om de verschillende maskers te combineren in de achtergrond, omdat het een mooie structuur geeft.  Ook hier de woorden weer met een poscapen geschreven.


fijne dag allemaal,
groetjes


1 opmerking: