Pagina's

donderdag 5 februari 2015

I believe I can fly

Vandaag laat ik jullie een jongenskaart zien waarop ik verschillende "Paper Arts" van Dutch Doobadoo heb verwerkt. Want die zijn zo leuk op je kaart.


 Het stukje muzieknotenpapier komt uit een paperpad van Noor! Design 6011/0027. Ook heb ik het ribbelkarton van Joy! Crafts verwerkt op deze kaart, vind het altijd wel stoer staan bij een jongenskaart.


Zoals je ziet heb ik het designpapier een beetje ingescheurd en daarachter een Paper Art Kraft Gears van Dutch Doobadoo verwerkt. De Kraft gears heb ik eerst voorzien van Versamark en daarna laagje Fran-táge Taupe erop gestrooid en dit verhit. 


Ook zie je de mooie nieuwe ronde mal 6002/0379, deze is ook wel heel geschikt voor jongenskaarten. Daarop zie je nog een Paper Art hoed.


Op een stukje filmstrip ribbon van Tim Holtz heb ik eerst een Cardboard Art pijl geplakt en daarop een leuke Paper Art bril. Het brilletje lijkt wel iets op die van het Vintage plaatje toch?Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten