Pagina's

donderdag 26 februari 2015

Sketch Challenge #1

Nieuw op het blog van Dutch Doobadoo is een Sketch Challenge. Deze eerste sketch is met de Shape Art Flower 4 Petals 470.713.118. En jeetje er zijn toch al veel inzendingen, echt super!


Ik heb designpapier van FabScrap hiervoor gebruikt, de Elegant Chic, echt een prachtige lijn. Voor de basis heb ik Papicolor cardstock gebruikt.


Het Vintage plaatje is van Pion Design. Achter het Vintage plaatje zie je de vlinder cirkel 6002/0322.  Achter de bloementoef heb ik de nieuwe Vintage Flourishes blaadjes 6003/0047 en 6003/0037 gebruikt.


Rechts bovenin nog de muzieknotenrand 6002/0272, deze blijft toch ook echt super mooi hé? Daarop heb ik bol de nieuwe Banner geplakt.. De tekst heb ik erop gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder op gestrooid. Voor de decoratie nog een paar Paper Art vlinders gebruikt.


Het is de bedoeling dat je bovenstaande sketch dus aanhoudt en ook echt deze Shape Art mal gebruikt. Je kan meedoen tot 28 februari en je maakt dan kans op de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen voor komende maand. Klik op het logo om bij de Challenge Pagina te komen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren en dat jullie ook allemaal gezellig meedoen met de challenge.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking:

  1. Wat een mooi, lieve vintage kaart, hier wordt je gewoon verliefd op.
    Liefs Bianca.

    BeantwoordenVerwijderen