Pagina's

dinsdag 10 februari 2015

Birthday Wishes

Vandaag zijn de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen bij ons binnengekomen. Dit keer is het een "Happy Birthday" serie. Wel een hele algemene serie dus, want iedereen maakt wel verjaardagskaarten.

Als eerste ben ik begonnen met de Card Art Present, dit is wel een super leuk model.


De basis heb ik gemaakt van paars / lila kaartkarton, het designpapier komt uit een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday. Deze past er heel goed bij.


Het strik heb ik losgeknipt en met 3D kit opgeplakt. In het midden een paar bloemen en wat takjes. De takjes zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mal 6003/0037. Ook zie je bovenaan de nieuwe Paper Art Party Garlands. Deze heb ik gewoon wit gelaten.


Aan de linkerkant ook nog een bloementoef, hier heb ik ook de Vintage Flourishes takjes 6003/0037 en 6003/0038 gebruikt. Daarboven een vlinder, deze is gemaakt met de stans van Wild Rose Studio - Little Butterfly.


De tekst Birthday Wishes heb ik gestempeld met de Birthday Greetings in een cirkelmal van Wild Rose Studio - Flower Circle. Daarboven zie je nog 2 Cardboard Art balloons. Hier heb ik nog een klein roze touwtje aan bevestigd.


Het cadeautje is dus eigenlijk een insteekkaart. Als je deze insteekkaart uit het omhulsel haalt heb je nog weer een kaart op zich.


Hier heb ik diverse cadeautjes op geplakt, gemaakt met de Noor! Design Presents 6002/0350.
De plaatjes zijn kant en klare ingekeurde kaartjes van Wild Rose Studio. Ideaal voor "snelle" kaarten.Ik hoop dat ik jullie met deze "Present" weer kan inspireren. 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten