Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

Herinner je gisteren

Hallo allemaal,

Bij aankoop van een flesje Dutch Doobadoo alleslijm, kreeg je een oplegkaartje gratis. Ik heb daar deze kaart mee gemaakt. Het is zo'n leuk model oplegkaartje.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Label Mirror gebruikt. Ik blijf het een geweldige mal vinden en gebruik hem dan ook graag.


Ik ben begonnen met het omtrekken van de grootste maat op wit cardstock papier. Dan uitknippen. Daarna een maatje kleiner uit designpapier en op het witte cardstock geplakt.  Dit heb ik 2x gedaan. Maar bij de 2e eerst nog van het witte cardstock ongeveer 10 cm afgeknipt. Daarna nog 2 x een maatje kleiner uit designpapier geknipt. Randjes beetje oud gemaakt met de distresser en bruin gekleurd. Dit plak je dan bovenop het eerst uitgeknipte gedeelte. Ik heb alleen de randjes vastgeplakt. Zo krijg je een soort envelop waar dan een kleinere label inpast.


De kleine label is gemaakt van de 2 kleinste maten van de shape art mal. Op deze label heb ik een Dutch Doobadoo kraft label geplakt. Deze zijn voorzien van leuke teksten in het Nederlands en Engels. Ook is er een Kerstversie met witte letters. Ik vind ze echt heel gaaf en o zo handig. Altijd een kant-en-klare tekst bij de hand. Uit het vel drukken en hij is klaar voor gebruik. 


Ken je de Dutch Doobadoo Card Art artikelen? Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen en gemaakt van karton. Zoooo leuk! Voor deze kaart heb ik de kroontjes en pijlen gebruikt. Ik heb ze eerst op de versamark gedrukt en daarna frantage erover gestrooid. Dit dan weer verhit met de heattool.Je krijgt dan een erg leuk effect. Bij het andere kroontje aan de rechterkant heb ik het bovenlaagje eraf gehaald. Dan komt de ribbelzijde tevoorschijn.  Achter het plaatje heb ik het oplegkaartje geplakt. Eerst heb ik de rand nog iets bruiner gemaakt.

Ik hoop dat je de kaart leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor! Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:9 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie kaart Monique en wie wilt er nou niet zo een mooie kaart op de deurmat ontvangen.
  Genoeg inspiratie om aan de slag te gaan.
  Groetjes Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaooo!!!!!j'adore, elle est magnifique. Bravo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monique wat een schitterend labelkaartje ... Geweldig mooi en wat een leuke details ... Geïnspireerd heb je mij hoor !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie!!!! Wat heb je dit geweldig gaaf gemaakt zeg. Helemaal leuk!!!
  Met een beetje geluk valt deze mal morgen bij mij op de deurmat, en in mijn bolletje heb ik mijn creatie al klaar ;o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele gave kaart heb je gemaakt. Leuk om te lezen hoe je het hebt gedaan.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice post and i like to read your unique content, Thanks for the best blog.
  스포츠토토탑

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I am pleased that I observed this site, exactly the right information that I was searching for! 바카라사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I finally found great post here. Thanks for the information. Please keep sharing more articles.
  스포츠토토존

  BeantwoordenVerwijderen