Pagina's

woensdag 25 februari 2015

Hoera Zwemdiploma

Hoi allemaal 

Vandaag mijn 3e bijdrage als Gastdesigner voor Dutch Doobadoo. Dat ik de Dutch Card Art  Present zag dacht wauw wat groot, en ineens ja hoor een idee. Een dochter van mijn vriendin moest 14 februari afzwemmen voor haar A diploma ik dacht gelijk word een aquarium kaart.

Ik heb eerst het patroon overgetrokken op blauw cardstock en uitgeknipt. Ik heb eerst een raam uitgesneden , groot stuk mica gemeten en de randen met een bubbeltjes embossing plaat geembost. Lijkt nu net of langs de kanten het water borrelt .


Als alles goed vast geplakt zit heb ik een extra vouw rand gemaakt zodat de kaart wat boller komt te staan, je kan dan eventueel een snoepje of een klein plat cadeautje erin doen.Deze onderste foto zie je dat ik de kaart hoes wat breder heb gemaakt door een extra vouw lijntje erin te rillen.Het papier komt uit de zee serie van Prima marketing. En de zeemeermin is een stempeltje van Some odd girl. ik heb haar ingekleurd met distress inkt en wat extra effect gecreëerd door met de molowtow marker witte stippen op haar staart en in het haar te zetten.


Verder heb ik de vlaggetjes gebruikt , de Dutch Laser Paper Art  Party Garlands en daarin hele kleine letter stickertjes ingeplakt. 


Ook nog de sierlijke Noor Design Vintage Borders - Swirl bladeren en de Noor Design  Blauwe mal - Ovaal (4st) uit deze mal heb ik de kleine sierlijke takjes gebruikt. En de gave vissen stempel , Clear Stamp - Under the Sea  serie die ik gestempeld heb op de cadeau kaart

Dutch Laser Paper Art - Party Garlands

Wat zee takjes en kwallen van magnolia, Echte schelpjes en wat leuke pareltjes hier en daar. Zoals u de onderste foto ziet schuif het cadeautje eruit 


Op de achterkant heb ik een persoonlijke tekst geschreven en wat lekkere haaiensnoepjes in een plastic zakje verpakt op de achterkant vast geplakt 


Zo zie je dat je niet alleen deze Dutch Card Art - Present mal voor verjaardagen hoeft te gebruiken , gebruikt deze zeker voor andere leuke gelegenheden.

XX Christa

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


1 opmerking:

  1. Wat een prachtige creatie de strik van de mal is ook heel mooi aangebracht prachtig geheel !!
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen