Pagina's

dinsdag 20 januari 2015

Nieuwe Woning

Hallo allemaal,

De MDF huisjes blijven leuk om te gebruiken. Ook nu weer heb ik er een tafereeltje van gemaakt. Maar nu niet voor kerst, maar voor een verhuizing. Onze buren waren verhuisd en vond ik deze daar ook heel toepasselijk voor.


Ik ben begonnen met het beplakken van de huisjes met designpapier. Het onderste houten plateautje heb ik wit gemaakt met gesso. Op de muren van het huisje heb ik de Softboard Loose Bricks geplakt. Eerst nog de randjes wat bruiner gemaakt. Maar, ze zijn niet alleen leuk op een muur!


Ook om een paadje aan te leggen zijn ze erg leuk! Een paar bricks heb ik doormidden geknipt. Voor het opplakken heb ik de ondergrond iets bruiner gemaakt. Achteraf had het nog wel iets bruiner mogen zijn. Daarna de huisjes erop geplakt en graszoden aangelegd. En dan krijg je dit resultaat.


In het midden nog een Paper Art bloemetje met bloempot geplakt en nog wat losse bloempjes. 


En op zo'n tafereeltje mag natuurlijk de Kraft Art bankjes niet ontbreken. 


Nieuw deze maand zijn de Paper Art Labels. Zijn ze niet leuk? Diverse vormen en maten labeltjes op 1 vel. Gewoon uitknippen, stempel erop en klaar om op te plakken of hangen.


En voor de gordijntjes heb ik de Paper Art Borders gebruikt. Leuk om als randje te gebruiken, maar zoals je ziet ook leuk als een gordijntje.


De bricks, maar nu op de muur van het huisje.


Onze buren hebben nu huisnummer 345. En laat dit nu precies passen tussen de raampjes. Ik heb ze gemaakt met de stencil Art Alphabet 2.

Dutch Stencil Art - Alphabet 2

Ook toepasselijk voor een verhuiskaart/creatie zijn de Paper Art Keys. Ik heb ze eerst op de Versamark gedrukt, embossingpoeder erover en verhit met de heattool. En alles heb ik natuurlijk geplakt met de nieuwe alleslijm. Hij lijmt echt supergoed en vast is ook echt vast! 

Dutch Doobadoo - Paper Art A5 - Borders  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Labels

Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je heb kunnen inspireren. Heb je nog een vraag? Stel 'm gerust hoor! Ik wens je nog een hele fijne dag.

Liefs,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


1 opmerking:

  1. Oh WOW! This is gorgeous, Monique! :-D Thank you for all the details. :-D

    BeantwoordenVerwijderen