Pagina's

zaterdag 31 januari 2015

Little One

Hoi hoi allemaal,

Vandaag wil ik jullie laten zien wat ik gemaakt heb met het MDF woord LOVE van DDBD. Nu eens niet een romatische aankleding, maar een leuke creatie voor een kinderkamer.


Aan de hand van wat foto's zal ik proberen uit te leggen hoe ik te werk ben gegaan.


Als eerste heb ik het MDF geverfd met een ice blue kleur home deco verf. En daarna het hartjes Mask erop gelegd en met structuurpasta wat gedeeltes bewerkt.


Hier kan je het iets beter zien.


Daarna een hart gestanst uit blauw cardstock en het midden ook gestanst. Het grote hart erachter komt uit een ouder Designblok. Achter het blauwe hart heb ik een stukje mica geplakt. 


Langs de randen foam toen wat witte korreltjes erin en strooi figuurtjes die met baby's te maken hebben. Dit geheel op het grote gestanste hart geplakt. De strik komt uit een malletje gemaakt met lichtgewicht klei. De afdrukjes zijn van Hanglar Stanglar en ingekleurd met Sennelier en Twinkling H2o.


Het flesje heb ik ook gemaakt met lichtgewicht klei. En het kroontje en de Hartjes zijn Cardbord Art op kleur gebracht met Copics. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en een ideetje erbij hebben om dit MDF te maken.

Dit zijn de materialen die ik gebruikt heb:
   
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten