Pagina's

vrijdag 2 januari 2015

Daverende Doobadoo Dag 9 januari

Vandaag laat ik jullie een Easelcard zien waarop ik de Softboard van Dutch Doobadoo heb gebruikt. Kijk eens hoe leuk die puzzelstukjes zijn?


Heb er een Easelcard van gemaakt met het prachtige papier van Studio Light, My Botanic Garden. Rechts boven achter de bloemen zie je nog de mooie Kraft Leaves van Dutch Doobadoo. Deze heb ik bewerkt met Distress inkt om ze toch een beetje groen te maken.


Hier een close-up van de puzzelstukjes Deze kan je gewoon blanco verwerken op je project, maar kijk eens hoe leuk ze zijn om erop te stempelen? Wil je dit ook graag leren? Of vind je het leuk om deze Easelcard eens tijdens een workshop te maken? Dat kan!

Op vrijdag 9 januari organiseren wij bij HobbyVision een Daverende Doobadoo Dag. Deze dag ga je 4 verschillende workshops volgen, bovenstaande is dus 1 van de 4 workshops. 

We laten je op deze dag met zoveel mogelijk Dutch Doobadoo producten kennis maken. Je gaat o.a. iets van MDF bewerken, werken met het Softboard Art, met de Structuurpasta, de Masks, de Paper Art.. kortom, de meeste producten komen wel aan bod.

De workshops / demo's en make & takes zijn die dag alleen toegankelijk voor diegene die een entreeticket hebben gekocht bij HobbyVision. Entreetickets zijn uitsluitend te bestellen via onze webshop.

U dient uw eigen basisgereedschap mee te nemen zoals snijmat, liniaal, schaar etc. Indien u deze in het bezit heeft is het ook handig om een heattool en lijmpistool mee te nemen.

De inschrijving wordt pas definitief nadat u de Daverende Doobadoo Dag hebt betaald.

U wordt in groepen ingedeeld. Komt u met meerdere personen? Geef dit dan duidelijk aan zodat wij jullie in dezelfde groepen in kunnen delen.

Lijkt deze dag u wat? Wacht dan niet te lang en geef u snel op, want VOL = VOL. 
We hebben al aardig wat inschrijvingen binnen inmiddels.


Via deze link kunt u een entreeticket bestellen:

* Datum: Vrijdag 9 januari 2015
* Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
* Locatie: HobbyVision, Bouwstraat 34, 7462 AZ Rijssen (Overijssel)

Lijkt het jullie wat? Geef je dan snel op!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten