Pagina's

zondag 11 januari 2015

Ice Skating

We blijven bij Dutch Doobadoo uitbreiden. We willen een merk worden dat ook een groot assortiment basisartikelen voert in een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Na het succes van de introductie van de structuurpasta hebben we onlangs een alleslijm in de markt gezet. Om de introductie te vieren krijgt iedere klant, bij aankoop van een flesje van deze lijm, een GRATIS oplegkaartje in de betere hobbyspeciaalzaak.


En met dit gelaserde oplegkaartje willen we jullie graag uitdagen. Wat willen we zien hier op ons Dutch Doobadoo blog? Creaties waarop dit oplegkaartje verwerkt is. En... bofbips die ik ben, ik heb er al mee gewerkt. Echt goede lijm, waarvan je papier niet gaat opbollen of kreukelen en het droogt onzichtbaar op.


Ik heb ermee gewerkt op de schaats. En natuurlijk ook het gelaserde oplegkaartje gebruikt. Hoe leuk komen de schaatssilhouetten hierop uit. De schaats is omgetrokken op wit cardstock. Daarna uitgeknipt en toen een zwart cardstok met daarop een stuk DP. Door de gaatjes een lintje gedaan als veter. Een zwart kantje erop met de ijskristal rand.


Daarop het gelaserde oplegkaartje met drie silhouetten.
Hierachter zit de ijskristalcirkel en een stukje wondgaas. Een kleine toef bloemen om het af te maken. Winter gestanst en de mal omgetrokken op zwart cardstock en op elkaar geplakt. Voorop een dubbele ijskristal gestanst. Een witte en een zwarte en deze ook op elkaar geplakt. Dit geheel voorop de schaats geplakt en een zwarte plakparel erop.Heb je dit oplegkaartje in je bezit? Dan kun je tot 18 januari meedoen met de Dutch Doobadoo challenge die loopt op het Dutch Doobadoo blog:

Dutch Doobadoo Challenge
(Klik op de afbeelding)

We hopen dat jullie allemaal mee doen met onze eerste Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!


Groetjes,


   
   
   

3 opmerkingen:

  1. erg verslavend al die dutch doobadoo producten, als mijn lijm op is zal ik deze eens uit gaan proberen.

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig en die kleuren combi maakt het helemaal af. prachtig stukje werk weer. Top.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen