Pagina's

vrijdag 30 januari 2015

Love Mail


Wat is de nieuwe Shape Art mal Hart 470.713.113 toch weer een mooie mal hé? Ik heb hem deze keer op een Easelcard verwerkt en er een valentijnskaartje van gemaakt.


Het designpapier wat ik heb gebruikt komt uit een paperpad van Studio Light. Deze kleurtjes zijn perfect voor een valentijnskaartje.


Voor de "kopkaart" heb ik de Shape Art mal gebruikt, deze heb ik op het designpapier gelegd, nagetekend en netjes uitgeknipt. Daartussen heb ik nog een klein taartrandje geplakt. In het midden zie je de prachtige hartjesmal 6002/0382. In het midden heb ik een hartje geplakt, daarop heb ik gestempeld met de Sending Love Heartbead stempel 6410/0330. H


iervoor heb ik de zilveren embossingpoeder gebruikt. Het hartje met vleugels hoort ook bij de stansmal 6002/0382. Hierop heb ik een klein beetje Inka Gold Silver gesmeerd. Aan de rechterkant nog de tekst Love Mail, deze komt van de Sending Love stempel 6410/0040


In het midden een flinke bloementoef en een organzastrik, daarachter blijft de Easel rusten.
Ook zie je nog de mooie fijne hartjesborder 6002/00253. De Paper Art hartjes die je rechts overin ziet heb ik eerst bewerkt met Versamark inkt en daarna een dikke laag embossingpoeder zilver er overheen gestrooid. Deze heb ik vanaf de onderkant verhit waardoor je een iets dikkere laag poeder op je project kan laten liggen. 


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


2 opmerkingen: