Pagina's

maandag 19 augustus 2019

Sending you Smiles

Hallo allemaal,

Ik ben Plony en ik mag een maandje gastdesigner voor Dutch Doobadoozijn, hoe leuk is dát dan!

Ik zal mij kort even voorstellen.
Ik ben getrouwd met een hele lieve man, samen hebben wij 3 kinderen (en schoonkinderen) en ook nog eens 4 geweldige kleinzoons. Ik maak al heel lang kaartjes en het is een échte verslaving geworden toen ik in 2011 mijn blog begon. Vintage en stempels inkleuren werden mijn handelsmerk en voor Dutch Doobadoo wil ik proberen te laten zien hoe ik de gave mallen gebruik om mijn eigen stijl van kaarten te maken.

Mijn eerste kaart is gemaakt met de leuke filmstrip.


Ik heb eerst het geheel omgetrokken op wit linnenkarton. Daarna heb ik het gedeelte met de gaatjes omgetrokken en uitgesneden op een zwart stuk karton wat in de zakjes van de Dutch Doobadoo mallen zit.


Card art Filmstrip 470.713.725

 Hoe handig was dat om te gebruiken. De kleine vorm heb ik 3 maal uit designpapier gesneden. Één voor voorop de kaart, onder de filmstrip én 2 voor aan de binnenkant.


Zoals je ziet heb ik het designpapier aan de rechterkant niet helemaal vastgeplakt om ruimte te houden voor een tagje waarop iets geschreven kan worden. Strikje eraan en je kunt hem er zó uittrekken.


Ik heb een bloementoef gemaakt en een tekstje eronder gestoken. Gekozen voor rood om het te combineren met het rood in mijn afbeelding.


Ik denk dat het aardig is gelukt om hier mijn vintage-style in kwijt te raken. Het is niet een heel groot kaartje maar met de mooie binnenkant en het tagje wat eruit piept toch wel heel leuk om te versturen.

Dit was mijn eerste bijdrage. Jullie gaan binnenkort meer zien van mijn hand.

Lieve groetjes van Plony

2 opmerkingen:

  1. Super mooi en wat leuk om iets anders met deze mal te zien! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi kaartje geworden en dat in kleuren die ik niet van jou gewend bent...Prachtig shabby chique kaartje...be benieuwd naar je volgende creatie.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen