Pagina's

donderdag 29 augustus 2019

Dutch Doobadoo Bloghop

We hebben weer super gave nieuwe mallen in onze collectie komende maand. Deze willen we graag met jullie delen.
 Stuk voor stuk laat het DT team een nieuw artikel uit de collectie zien, en laat jullie heel veel leuke mogelijkheden hiermee zien. 

Hier vinden jullie alvast wat sneakjes:

Hanny 

Tineke

corry

Ineke

Monique

Mirande 


Wat moet je doen om kans te maken op een super gaaf Dutch Doobadoo pakket?


 • Ga tussen 29 augustus t/m 31 augustus 2019 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Je start met hoppen bij het blog van:


Heel veel plezier bij het hoppen!

20 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke bloghop was dit weer. Prachtige voorbeelden zijn er weer gemaakt met de nieuwe mallen! Heb zeker inspiratie opgedaan en er staat weer wat op mijn verlanglijst! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dames wat was het weer leuk om te hoppen wat een super leuke creaties en vooral.wat een leuke mallen. In aspiratie is er zeker weer. Bedankt dames tot snel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk rond gehopt en wat hebben de dames weer prachtige creaties laten zien! Heb zin om aan de slag te gaan met deze nieuwe collectie, er zitten zoveel leuke mallen/spulletjes bij en ook zo veelzijdig. Zo grappig dat de snow globe ook als vogelkooi kan, haha! Bedankt! Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige creaties hebben de dames gemaakt. Jammer dat niemand de trui heeft aangepakt. Dat lijkt me best een uitdaging voor een lekkere mannenkaart. Maar voor wat ik gezien heb, chapeau!!
  De collectie is ook weer echt top!
  groetjes Jolanda xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heerlijke ronde met veel inspiratie na een lange werkdag, nu lekker op de bank met mijn tablet. Veel leuke nieuwe mallen! Die Noël lijkt me leuk om te gebruiken, maar de rest natuurlijk ook!

  Groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk rondje inspiratie. En wat leuk dat verschillende vormen aantal keren voorkwamen. Dat gaf heel goed de vele mogelijkheden weer. Die jarig mal lijkt me superleuk om mee te gaan werken, net als de rest trouwens.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Genoten van de bloghop. Er zijn weer veel mooie mallen uitgekomen met allerlei mogelijkheden. Leuk om te zien wat een verschillende creaties er gemaakt zijn. Soms met dezelfde mal en soms ook een andere toepassing dan je verwacht, zoals de vogelkooi met de snow globe mal. Bedankt voor de inspiratie dames van het DT.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs veel en toffe stencils zijn er uitgekomen!! Wat laten jullie ons weer schitterende creaties met deze toffe stencils zien!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. helmaal toppie weer en wat een diversiteit als altijd hebben jullie weer zo je best gedaan. Dank je wel allemaal. Gr. Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super gave bloghop was het weer. Zoveel diversiteit in het gebruik van de mallen. Ik heb genoten van al jullie mooie creaties en heel veel inspiratie opgedaan. Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een geweldige creaties hebben jullie gemaakt met deze wederom prachtige DDD mallen. En het is zo leuk om te zien dat ze op zoveel verschilende manieren toegepast kunnen worden. Dank jullie wel dames. Ik kom tijd te kort om alle ideeën die ik gezien heb toe te passen 🤔😁

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave bloghop is dit weer.
  Dank jullie wel dames voor alle mooie creaties.
  Weer leuke ideetjes en inspiratie opgedaan met de geweldige nieuwe produkten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze bloghop geeft weer inspiratie, super, zo krijg je toch beter inzicht in de nieuwe mallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het was weer een super leuke bloghop met de prachtige nieuwe collectie mallen. Schitterend dames hoe jullie ons steeds zoveel inspiratie geven met jullie geweldige voorbeeldcreaties! Ik heb er weer van genoten om jullie prachtige creaties te bewonderen. Ik vind het steeds knap hoe jullie met dezelfde mal totaal andere creaties kunnen maken, zoals de "vogelkooi" met de snowglobe mal!Dat vond ik echt een super leuk idee, zou daar zelf nooit aan gedacht hebben. Top idee! De snowglobe van Plony was weer een echte beauty, zoals we van haar gewend zijn.Toppie!
  Bedankt voor jullie prachtige creaties en super leuke ideeën!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allemaal mooie kaarten,maar mijn favoriet is toch met de leuke vogeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie bloghop weer ik heb mijn ogen uitgekeken

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een prachtige kaarten zeg. allemaal stuk voor stuk Beauty's ! ga zo door dames!!
  weer super leuke ideeen opgedaan!!
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een feestje om alle kaarten te bewonderen tijdens het hoppen vd een naar de ander... Ieder haar eigen stijl, inspirerend :) Nu zelf aan de slag!

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super mooie voorbeelden allemaal van deze leuke nieuwe mallen.
  Complimenten voor jullie allemaal.😍

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het was een mooie bloghop leuk dat het echt allemaal verschillende stijlen waren!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen