Pagina's

zaterdag 17 augustus 2019

Fijne Zomer

Hallo allemaal,

In de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo zit ook weer een heel leuk doosje.  De Dutch Doobadoo Art Scallop A4 470 713 057.


Ik heb met dit doosje een bedankje voor de juf gemaakt.  Het doosje heb ik overgetrokken op wit cardstock en daarna heb ik het vrolijke design papier van Noor! Design gebruikt.  Ik heb het doosje verder aangekleed met enkele zomerse stansen, zoals de flamingo. De slingers heb ik ook gemaakt met stansjes.


Met de stempelset "Bedankt" heb ik de tekst "Bedankt voor het fijne schooljaar" gestempeld.  De slingers met de tekst "Fijne zomer" heb ik gemaakt met de vlaggenstans. 


De slippers en de schelpjes zijn ook gemaakt met stansen. Met bruine distress inkt heb ik de schelpjes een beetje bewerkt. 


In het doosjes zitten snoepjes om de juf te bedanken voor het fijne schooljaar. Er moeten nog meer bedankjes gemaakt worden, dus ik ga snel weer aan de slag. Dus wie weet tot snel.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk en vrolijk doosje! Gave weggever is het zo.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een heel leuk doosje is het ik heb deze mal ook gekocht maar hoe maak ik de bodem want zo te zien zit er geen bodem in

    BeantwoordenVerwijderen