Pagina's

woensdag 19 juni 2019

Knuffel

Hallo allemaal,

In plaats van een designpapier kun je ook met een Dutch Doobadoo mask een leuke achtergrond maken. Voor deze kaart heb ik de gave Mask Art Postal Stamps gebruikt met de Mask Art Blobs.


Ik ben begonnen door de mask op wit papier te leggen. Met een blender en Versamagic geel heb ik de vlakken gekleurd. Daarna heb ik de Mask Art Blobs erop gelegd en met Versamagic oranje en blauw over de mask gekleurd. Het witte papier heb ik gemat op blauw en oranje cardstock.  Achter het witte cardstock heb ik nog een smalle randmal geplakt.

Dutch Mask Art Postal Stamps
470.715.616
470.715.616 Mask Art Postal StampsDe blauwe en oranje rondjes heb ik gemaakt met de Mask Art Blobs. En weet je wat ook leuk is? Je kunt de mask zo in je ringband stoppen. Aan de bovenkant hebben we nu een extra strookje met 2 gaatjes voor je ringband.

Dutch Mask Art Blobs
470.715.138
470.715.138 Mask Art Blobs


De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Design stansmallen en Bella Lulu knipvellen. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.  Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

2 opmerkingen:

  1. Wat onwijs gaaf gedaan Monique! Wat een schitterende bloemen heb je er op verwerkt!
    Groetjes Gerlinde

    BeantwoordenVerwijderen