Pagina's

woensdag 12 juni 2019

Hoera

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie deze verjaardagskaart zien.  Ik heb deze kaart gemaakt van de mal Dutch Doobadoo


Ik heb de basiskaart gemaakt van stempelpapier. Dit papier heb ik met verschillende kleuren distress oxide inkt bewerkt. Ik heb groene en bruine tinten gebruikt.Hierna heb ik een achtergrond stempel gebruikt.De verticale lijnen, die je door het bladerdek ziet heb ik gemaakt met deze achtergrond stempel.


Hierna heb ik met een bomenstans de bruine boomstammen gemaakt. Hierop heb ik bladeren geplakt, die ik gemaakt heb met de stansen. De safari jeep is ook gemaakt met een stans. Hierna ben ik aan de slag gegaan met de stansen van Dendennis. Deze maand proberen we zoveel mogelijk kaartjes te laten zien waarop we hebben gewerkt met de stans van het feestvarken. 


Wisten jullie dat je deze leeuw kunt maken van deze stans?  Je moet er wel de pruik van Dendennis bij gebruiken en de poten van de pakezel.  De wangetjes zijn gemaakt met de stippen van discobal. Achter het stuur van de jeep zit een zebra. Deze heb ik gemaakt met de stans van de pakezel van Dendennis. 


Ik heb er nog een groene verjaardagsslinger bij gemaakt, waarop ik de tekst "Hoera" heb verwerkt. Hierna heb ik de leeftijd van de jarige met de cijferprikkertjes gemaakt. De tekst gefeliciteerd heb ik gestempeld. 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

2 opmerkingen:

  1. Wat een pracht van een kaart je waan je echt in de jungle ,denk dat de jarige er ook heel blij van wordt.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen