Pagina's

vrijdag 8 februari 2019

Memories

Hallo allemaal,

Ik werk nog steeds trouw aan het maken van de kaartjes voor mijn MemoryDex. Hij begint inmiddels al aardig vol te raken.  Maar dat mag ook wel want ik ben inmiddels al een half jaar verder. 


Hier en daar missen er nog wel wat kaartjes maar ik doe mijn best om  van de leuke momenten toch steeds een kaartje te maken. Of het liefst twee kaartjes omdat ik een setje, kaartje boven en onder, gewoon leuker vind


Met de Dutch Mask Art Squares van Dutch Doobadoo 470.715.128 heb ik deze Memory Desk kaartjes gemaakt.  Ik heb met de stans van Bella Lullu eerst twee zwarte kaartjes gemaakt. De kaartjes heb ik bewerkt met gouden glitterpasta van Nuvo. Hierna heb ik wat washi tape op de kaartjes verwerkt. Een gouden randje om het kaartje gemaakt met een goudpen en als laatste de foto gemat op goud papier.  Natuurlijk heb ik ook twee kaartjes gemaakt van deze zomer. Omdat het zulk mooi weer was zijn we vaak op zoek naar verkoeling gegaan aan het water. Wij wonen vlak bij Bussloo, een grote waterplas, waar we deze zomer vaak naar toe zijn geweest. Daar zijn de foto's, die je op de kaartjes ziet ook gemaakt. 


Voor het maken van deze kaartjes heb ik de Dutch Doobadoo kaartjes gebruikt. 


Op deze kaartjes heb ik gewerkt met Texture Paste transparant van Dutch Doobadoo. Ik heb hiervoor op het eerste kaartje de bovenstaande mask gebruikt. 470.715.128. Op het onderste kaartje heb ik de regendruppels verwerkt.  Dutch Mask Art A6 Rain drops 470.741.002.


Nadat de Texture Paste droog was heb ik de kaartjes met een verschillende kleurtjes Oxide inkt bewerkt. Hiervoor heb ik een blending tool gebruikt. De tabjes aan de zijkanten van de foto's heb ik gemaakt.  Tja en daar zijn weer vier kaartjes voor aan mijn MemoryDex. Ik word er nog steeds heel blij van wanneer ik hier mee bezig ben. En ik moet ook eerlijk zeggen dat ik regelmatig even de gemaakte kaartjes bekijk om even herinneringen op te halen. 

Ik hoop dat ik jullie weer op wat ideetjes heb kunnen brengen.  Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

2 opmerkingen: