Pagina's

zaterdag 23 februari 2019

Let it Snow

Hallo allemaal,

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met de Dutch Doobadoo kaartjes voor de MemoryDex.


Hier heb ik wat winterse kaartjes mee gemaakt. Als eerste heb ik een sliderkaartje gemaakt. Op het basiskaartje heb ik een stuk designpapier geplakt. Hierop heb ik met versamark inkt sneeuwvlokjes gestempeld, die ik daarna voorzien heb van witte embossingpoeder. 


Vervolgens heb ik een sneeuwrand gemaakt met een stans. Hierop heb ik de tekst "You Are Snow Special to Me". In de sneeuwrand heb ik met een sliderstans een gat gemaakt. Wanneer je aan het flapje aan de rechtkant van het kaartje trekt  gaat de Pinquin schaatsen. Hoe leuk is dat.


 Ik heb het afdrukje ingekleurd met Faber Castell potloden. 


Als laatste heb ik nog wat wolkjes uitgestanst en deze op het kaartje geplakt.


Daarna heb ik nog een winterskaartje gemaakt wat bij de sliderkaart past, helaas zitten de gaatjes wel aan de verkeerde kant zodat ik ze in mijn Memory Desk niet bij elkaar kan hangen. Tja soms ben je te druk in je hoofd met allerlei ideetjes en vergeet je dit soort belangrijke dingetjes.


Hiervoor heb ik wederom op het basiskaartje een stuk designpapier geplakt. Ook hierop heb ik weer sneeuwvlokjes gestempeld, die ik bewerkt heb met witte embossingpoeder. Daarna heb ik de bomen en de sneeuwrand uit wit papier gestanst. Deze heb ik op het kaartje geplakt. De sneeuwrand heb ik wat verhoogd. Op de sneeuwrand heb ik de tekst "Let is snow" gestempeld. 

Ook dit afdrukje heb ik weer ingekleurd. Het varkentje heeft hetzelfde sjaaltje als de Pinquin. Ik heb de twee stempelstetjes dus gecombineerd. Ik ben zelf erg tevreden over deze twee winterse Memory Desk kaartjes. Maar ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden? Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen: