Pagina's

dinsdag 12 februari 2019

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een cadeaudoosje voor een jarige gemaakt. Dit doosje heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo mal 470.713.048.


Het doosje heb ik overgetrokken op craft. Het designpapier is al uit een wat ouder blokje waar ik nog enkele velletjes van had. Ik heb daarna een hartje gestanst omdat je op het doosje niet zo heel veel ruimte hebt. Op dit hartje heb ik de pakezel geplakt van Dendennis. Wat een schatje is dit!


Om het doosje nog wat feestelijker te maken heb ik ook de stanzenset Party Accessoires van Dendennis gebuikt.  Hiermee heb ik de ballonnen, de cadeautjes, het cakeje en de slingertjes gemaakt. Ik heb ook enkele tijgernootjes op de kaart verwerkt, hier zijn het poesjes, die in het gras zitten toe te kijken. 


Naast de jarige heb ik een bordje gezet. Hierop heb ik enkele stempeltjes verwerkt. De tekst hoera heb ik blauw gemaakt met een blauwe moonlight pen. Die zijn zo leuk om te gebruiken op zwart papier maar dus ook op kraft.


Het tekstje gefeliciteerd heb ik gestempeld. Deze stempel is gemaakt door Mathilde. Bovenop het cupcakeje heb ik nog een dotje blauwe 3D pearl paint gedaan. Ik hoop dat ik jullie weer op wat ideetjes heb kunnen brengen. 


Ik wens jullie een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk cadeaudoosje. Super met dat ezeltje voorop! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel origineel doosje met de pak ezel. Super gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en vrolijk doosje , denk dat de jarige dat ook wel vond.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen