Pagina's

woensdag 27 februari 2019

Journal It

Hallo bloglezers.
Vandaag wil ik jullie een pagina uit mijn Travelers Notebook laten zien. Eigenlijk is mijn Travelers Notebook een soort van Art Journal waaraan ik foto's heb toegevoegd. Dit Travelers Notebook maak ik op Schut aquarelpapier, 225 grams papier. Op deze manier heb ik straks een boekje waarin ik terug kan lezen wat er in 2018 allemaal gebeurd is. Deze pagina heb ik gemaakt met het restant van de ronde stickers die ik gemaakt heb. Deze achtergrond, die overblijft als je de ronde stickers weggehaald hebt, heb ik in mijn Travelers Notebook geplakt.

De rondjes (waar de cirkels zaten) heb ik ingekleurd met Neocolor II krijt. Dit is een soort wasco op waterbasis. Door er, na het inkleuren met het krijt met een natte vinger over te gaan, vloeit het krijt uit als een soort aquarelverf.


Voor de linkerkant van deze pagina's heb ik een mask, distress inkt en een blending tool gebruikt.


Ook heb ik op deze manier nog wat cirkels ingekleurd. Hiervoor heb ik deze mask van DDBD gebruikt (Dutch Mask Art Circle Lines art. nr. 470.713.132):

In sommige cirkels heb ik met een zwarte fineliner nog wat stippellijntjes getekend.

En hierna heb ik de pagina's verder afgemaakt met de foto's.

Omdat ik de achtergrond zo mooi vond, heb ik de foto's kleiner afgedrukt. Dit was mijn bijdrage voor het Dutch Doobadoo blog van vandaag.

Fijne dag weer.

Groeten Hanny

3 opmerkingen: