Pagina's

dinsdag 19 februari 2019

Gefeliciteerd een zoon!

Hallo allemaal,

Deze week heb ik en geboortekaartje gemaakt. Ik ben ik aan de slag gegaan met de mallen van Dutch Doobadoo. Ze zijn echt heel erg leuk om geboortekaartjes mee te maken.Dit keer heb ik gekozen voor deze leuke mal, de card art text "Boy" A5, 470 713 648.De basiskaart heb ik overgetrokken op aquablauw cardstock. Daarna heb ik de letters op het leuke designpapier van Maja Design overgetrokken. Ik heb de letters daarna op wit cardstock geplakt en voor de tweede keer uitgeknipt.


Berry Bear heb ik gemaakt met het grijze papier van Dendennis uit dit pakket, Litte Woodland Adventures, Uni Colors. Met een zwarte fineliner heb ik er nog een mondje bij getekend.  Daisy heb ik gemaakt van blauw en wit cardstock.


De tekst gefeliciteerd heb ik op een strookje crème cardstock gestempeld en daarna nog een labeltje gemaakt van blauw en crème cardstock waarop ik de andere tekst heb gestempeld. De ballonnetjes heb ik gemaakt met de Party set van DenDennis. Ook op de ballonnetjes heb ik nog wat extra lijntjes gezet met een zwarte fineliner. 


Ik vind het zelf een heel lief kaartje geworden. Wat vinden jullie? Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

2 opmerkingen: