Pagina's

zaterdag 5 januari 2019

Hoera een Zoon

Hallo allemaal,

O wat is die nieuwe babymal toch leuk! Ik heb er alweer een kaartje mee gemaakt. Dit keer voor een collega omdat hij vader is geworden van een zoon! Ik heb hiervoor de nieuwe babymal  Cart Art van Dutch Doobadoo 470 713 660 gebruikt.


De mal heb ik eerst overgetrokken op wit karton, daarna heb ik de basiskaart uitgeknipt. Daarna heb ik de letters overgetrokken op designpapier van Papicolor, deze letters heb ik uitgeknipt en gemat op azuurblauw papier zodat er nog een extra randje om de letters zit. De letters heb ik daarna op de witte basiskaart geplakt.


Daarna heb ik met de nieuwe baby stempel set van My Favorite Things enkele stempelafdrukjes gemaakt. Deze heb ik ingekleurd met Faber Castell potloden.


Deze afdrukjes heb ik uitgeknipt en daarna op de kaart geplakt. Verder heb ik nog wat stempeltjes en stansjes gebruikt. De sterretjes op de kaart heb ik met kleine sterrenponsjes uit glitterpapier gestanst.


Gezellig dat je weer even een kijkje hebt genomen op mijn blog. Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Groetjes Mirande

1 opmerking: