Pagina's

woensdag 9 januari 2019

Gefeliciteerd

Hoera, Fem is geboren. Voor mijn schoonzusje maakte ik dit geboortekaartje.  Ze is tante geworden van een lief klein nichtje.  Bij deze bijzondere gebeurtenis hoort een mooie kaart.


De basiskaart heb gemaakt met deze Dutch Doobadoo mal. 

Ducth Card Art A4 Baby Bottle
470 713 582

Deze heb ik overgetrokken op wit cardstock.  Daarna heb ik de kaart voorzien van het mooie designpapier van Dendennis uit de Little Woodland Aventures Mint Design. Dit papierheb ik gecombineerd met roze en grijze cardstock. Op de kaart heb ik een foto van het meisje verwerkt en Felicia Fox. Deze vosheb ik gemaakt met deze stans van Dendennis. Hierna heb ik een slingertje gemaakt met de naam van het kindje.


 Achter de foto heb ik een labeltje gemaakt waaraan ik een bedeltje van een  rompertje heb gehangen. Op het labeltje heb ik een tekst gestempeld met  inkt waarna ik er embossingpoeder over heen heb gestrooid. Achter de foto heb ik een frame gebruikt van Joy. Dit is een hele leuke stans, die ik zeker nog vaker ga gebruiken. 


 Aan de binnenkant van de kaart heb ik ruimte overgelaten om zelf wat te schrijven. Natuurlijk moesten hier nog wel even een paar babyvoetjes bij. Deze kun je maken met de stans van Dendennis, Baby Feet. Met hier en daar nog een leuke tekststempel vond ik het kaartje wel af.


Inmiddels is het kaartje bij de trotse ouders van Fem bezorgd. Ze waren er erg blij mee. 

Ik wens jullie nog een hele fijne dag en tot snel.

Groetjes Mirande

3 opmerkingen: