Pagina's

donderdag 24 januari 2019

Cadeautjeskaart

Onze kleindochter Martine is eind december 6 jaar alweer geworden! Natuurlijk heeft oma weer wat moois voor haar gefreubeld. De griep bracht roet in het eten waardoor er flinke vertraging optrad. Maar gelukkig kwam het toch nog op tijd klaar.


Voor deze creatie heb ik card art Present van Dutch Doobadoo gebruikt. 

Card art Present 470.713.560

Eerst alle onderdelen op wit fluweelkarton en designpapier overgetekend. Sommige delen van het designpapier zijn gemat op groen cardstock. Het designpapier en het groene cardstock heb ik een likje witte gesso gegeven. Omdat ons Martje zo houdt van Ice frosting (zo noemt ze de witte gesso!) kon ik het natuurlijk niet overslaan.


Een foto van haarzelf staat leuk in het ovaal waardoor een lint is geregen. Uit het designpapier knipte ik de cadeaus en ballonnen. De bloemen heb ik gestanst uit flower foam en gekleurd met versamagic inkt en in vorm gebracht met het strijkijzer. 


Wanneer je het cadeautje uit de envelop haalt, is dit te zien. De olifant en beer willen best wel snoepen van de taart die voor Martine bestemd is. Op de banner heb ik haar naam gezet met het leuke nieuwe alfabet. De slingers heb ik opgehangen en ook haar leeftijd staat erbij. Op de bovenrand fluiten de vogeltjes een leuk verjaardagslied. Alle afbeeldingen zijn uit het papier geknipt.


De strik van de cadeaukaart heb ik nogmaals op wit karton en designpapier getekend en deze alleen op de strik vastgeplakt en de linten los laten hangen. In het midden van de strik een bloem met hartjespinnen hierop een strik. Martine was erg blij met haar kaart en heeft weer een mooi plekje gekregen bij alle andere kaarten die ik allemaal voor haar maakte.

Groetjes,
Tineke

2 opmerkingen: