Pagina's

donderdag 6 juli 2017

The sunflower stands for admiration

Vandaag wil ik jullie weer een stempelkaart laten zien waarbij ik weer verschillende Mask stencils van Dutch Doobadoo heb gebruikt. Ook ben ik weer lekker aan het spelen geweest met de Transparante structuurpasta.


Voor de vorm van de kaart heb ik de Shape Art mal Frame 470.713.142 van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik nagetekend op het gele Mixed Media papier van Strathmore en dit uitgeknipt. Daarna heb ik de stempel van de zonnebloem gestempeld op het papier met StazOn Cloudy Sky. Deze heb ik ook gestempeld op maskeerpapier, dit netjes uitgeknipt en op de bloem geplakt. Daarna heb ik de Transparante structuurpasta van Dutch Doobadoo gebruik in combinatie met het Grunge mask stencil. Dit kan je aan de lucht laten drogen of even met een heattool drogen.


Daarna ga je met de Distress inkt het papier op kleur brengen, ik gebruik hiervoor altijd een blending tool. Ik heb de volgende kleuren Distress inkt gebruikt. Scattered Straw - Dried Marigold - Spiced Marmalade - Shabby Shutters - Peeled Paint. Zoals je ziet pakt de transparante structuurpasta de inkt niet op waardoor het gewoon wit blijft (witte ondergrond van het papier).


Daarna heb ik nog met diverse Mask stencils van Dutch Doobadoo patronen aangebracht op de ondergrond. Ik heb dit ook weer met een Blending tool gedaan. De mask stencils die ik heb gebruikt zijn de volgende:

    

Daarna heb ik nog her en der wat gestempeld met achtergrondstempels. Op de waterdruppels heb ki nog wat Glossy Accents gedaan. Rondom de zonnebloem heb ik nog wat dauwdruppels gemaakt. Hiervoor heb ik de Nuvo Jewel Drops - Lemoncello gebruikt. De stempel van de zonnebloem heb ik ingekleurd met de Water Colour Markers van Winsor & Newton.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

1 opmerking: