Pagina's

vrijdag 7 juli 2017

Enjoy

Hallo allemaal,

Meestal heb ik wel een bepaald idee wat ik wil gaan maken. Dat had ik vooraf bij deze Lay Out helemaal niet. Het enige waar ik zin in had was allerlei materialen bij elkaar te gaan gebruiken. Het resultaat hiervan is deze vrolijke Lay Out geworden.


Ik ben begonnen om met een pasje (oude museum jaarkaart) allemaal streken acrylverf op mijn papier aan te brengen.


Hierna heb ik gesso over deze verf gedaan en ben met spray inkt, distress inkt, glimmermist en Primary Elements kleuraccenten aan gaan brengen. Door hier en daar wat water aan de inkt toe te voegen, gaat de inkt lopen en krijg je van die slierten inkt.


Vervolgens heb ik op dit vel gestempeld, heb ik met de gelli plate afdrukken gemaakt en heb met een mask en verf accenten aangebracht en met verf gespat.


Als ik met de gelli plate werk, rol ik altijd mijn brayer schoon op een blaadje. Dat blaadje vond ik te mooi om zo maar weg te gooien en heb het daarom onder mijn foto gebruikt. Om de foto iets beter uit te laten komen heb ik deze op zwart cardstock gemat. Deze foto is genomen terwijl ik de lekkerste clubsandwich at die ik ooit geproefd heb. En aangezien ik dit meestal eet als ik ergens ga lunchen heb ik er inmiddels al heel veel geproefd...


Met resten papier en wat stansen heb ik deze Lay out afgemaakt. Ik heb er enorm van genoten om deze Lay out te maken. En dat knalt er geloof ik ook wel vanaf.

Dit is de Dutch Doobadoo mask die ik gebruikt heb:
Mask Art A5 Circles art. nr. Artikelnummer: 470.715.013


Leuk dat je hier kwam kijken.

Groeten Hanny

3 opmerkingen:

  1. Super mooi met al die kleurtjes en zo. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is zeker te zien dat je hebt genoten van het maken van deze creatie. Ik vind 'm echt top!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen