Pagina's

donderdag 20 juli 2017

Hello Pup

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een creatie zien met een dutch card art mal van Dutch Doobadoo, het hondenbotje.


Ik heb dit botje gesneden uit kraft karton. Hierop heb ik het design papier Life is a Journey van Noor! Design gedaan. Het lieve pupje is ook van Noor! Design, deze hoort bij de vintage plaatjes Animal Greetings. Ik heb deze passend gemaakt in de prachtige blauwe mal Fantastic Cirkel. Bij deze mal zit ook een stans om te matten. Dit heb ik gedaan met beige glitter karton.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Dog bone

Aan de linkerkant heb ik de klimop van Noor! Design gebruikt, deze heb ik muit kraft karton gestanst en bewerkt met distress inkt Walnut Stain. Hierop nog 2 witte blaadjes met een stans van Noor! Design, ook dit weer bewerkt met distress inkt. Hierop heb ik een paar roosjes geplakt. De banner heb ik zelf gesneden en hierop het woordje PUP geplakt. Dit zijn Alphabet stickers van Fundamentals. Rechtsboven heb ik het woordje Hello geplakt, dit is een paper laser art van Dutch Doobadoo. Ik heb dit met zwarte gesso zwart bewerkt.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Text balloon  Dutch Doobadoo - Gesso Black 250 ml

Rechtsonder heb ik nog een paar hartjes van card board art geplakt, hieronder nog een strik gemaakt van witte scrappersfloss. De hartjes heb ik bewerkt met een zwarte fineliner.

Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Harten

Ook heb ik nog een paar plakparels langs de rand gedaan. Verder heb ik nog een papieren kleedje en een stukje kant gebruikt, Ik hoop dat ik jullie hiermee weer een beetje heb kunnen inspireren.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

2 opmerkingen: