Pagina's

zondag 9 juli 2017

Merle

 Hallo allemaal,

Na een buurjongetje, hebben we nu ook een buurmeisje gekregen. En ja, dan moet er natuurlijk ook een geboortekaartje gemaakt worden. En hoe leuk is het dan om een kaartje te maken met de Dutch Doobadoo Stencil Art Alfabet. 


Ik ben begonnen door elke letter over te nemen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten van de mal uit designpapier. Het designpapier komt uit het stansblok Little Miracle van Noor! Design.

Dutch Stencil Art Alfabet
470.990.010

Het beertje komt uit een stempelset van Penny Black en heb ik ingekleurd met aquarelpotloden van Faber Castell. Achter de stempel een kaartje uit het stansblok Little Miracle.


Bovenaan heb ik woordje Baby geplakt. Deze komt uit de One of A Kind Set Baby van Noor! Design en heb ik uit kraft papier gestanst. Onderaan nog wat pareltjes gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit.


En hoe leuk is het kinderwagentje. Die komt net als de fles uit de One of A Kind set Baby. De fles heb ik uit wit cardstock gestanst en na het stansen in de mal laten zitten. Daarna heb ik met een dauber en roze inkt de ge-emboste gedeeltes rose gemaakt. De mal maak je hierna gewoon weer schoon met een babydoekje.


Op de letter R heb ik het leuke Dutch Doobadoo Cardboard Art hobbelpaard geplakt. Ik heb het witte papiertje er voorzichtig afgehaald. Dan komt het ribbelkarton tevoorschijn. Een rose strikje om en daarna opgeplakt. Ook hier heb ik weer parels gemaakt met de Pearl Pen Wit.


Uit het stansblok Baby heb ik het randje en labeltje met Sweat Dreams gehaald en bovenaan de letter L geplakt.


En dan is alweer de laatste letter aan de beurt. Ik heb in het midden een Cardboard Art fopspeen geplakt. Hierboven op een banner die uit het stansblok komt.

Dutch Cardboard Art Fopspeen
472.309.011

En ook op de laatste letter mogen de pareltjes niet ontbreken. Bedankt voor je bezoekje op ons blog en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

7 opmerkingen:

 1. Super leuk heb de letters ook, al mooie koffie slinger gemaakt nu verder met namen.
  Leuk om te doen.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ze bij mij op het blog nog niet weten is dat deze letters in de candy zitten! lol
  Ze zijn zo leuk, heb ze zelf ook.
  Je hebt er een leuke babykaart mee gemaakt!Mooi design papier.
  Groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kunnen jullie uitleggen hoi je dat doet met die lipjes die er aan zitten en waarvoor de gaatjes dienen.... hoe je nde letters aan elkaar bevestigd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een zin gemaakt van de letters , maar het aan elkaar maken is niet heel goed gelukt , misschien nog ergens een duidelijke uitleg van ??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een zin gemaakt van de letters , maar het aan elkaar maken is niet heel goed gelukt , misschien nog ergens een duidelijke uitleg van ??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ook ik ben benieuwd hoe je ze aan elkaar maakt , heb de set van letters en cijfers gekocht .

  BeantwoordenVerwijderen