Pagina's

maandag 29 augustus 2016

Sending you..

Hoi allemaal,

Deze gave nieuwe shape Dutch Fold Art 470.713.313 gebruikt in een herfst thema, best pittig. Veel oranje en geel zijn nou net niet mijn kleurtjes. 


Ik heb de shape uit kraft cardstock papier uitgetekend en uitgeknipt.Met design papier de grote randen beplakt. Met wat blaadjes en besjes in de hoek en een een leuke pompoen met een spin in het midden, spinnen horen er nou eenmaal bij brrr.


Het middelste stuk wilde ik een andere kleur, werd geel. In het midden een mini stempel van gorjuss geplakt, deze eerst ingekleurd met distress inkt. een paddenstoel gestanst en een appeltje en blaadje er tegenaan geplakt, in de boven hoek wat blaadjes en besjes.


De rand een hoop pareltjes aangezet met de Dutch Pearl Pen Black 28 ml bl.spraynozzle 870.003.090.

Het laatste deel net als de eerste deel met het zelfde design papier bekleed. In de hoek wat blaadjes en een appeltje met een mini dennenappeltje en in het midden een leuke tekst met blaadjes en besjes.


Alle randen buiten en binnen kant aangezet met de Dutch Doobadoo Gesso black 250 ml  870.002.090.

870.002.090 Gesso Zwart 250 ml
Een foto van boven af, je vouwt zo ook de kaart naar binnen , zo kan je deze nog versturen, niet te vol maken natuurlijk.Ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en tot de volgende keer!

 XX 

3 opmerkingen:

 1. Ook al zijn geel en oranje niet je favoriete kleuren, deze kaart is toch wel heel mooi met deze kleurtjes! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtig resultaat geworden in de herfstkleuren, mooie details toegevoegd aan de kaart.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is je goed gelukt hoor om een prachtige herfstkaart te maken. Het stencil is ook weer super!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen