Pagina's

woensdag 10 augustus 2016

For you

Goedemorgen allemaal,

Deze champagnefles leent zich ook uitstekend voor een mannenkaart.


De fles is een Card art mal.  Je hoeft hem alleen maar te tekenen op karton en daarna uitsnijden c.q. knippen.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Champagne Bottle

Ik heb als basis kraft karton genomen. Ik heb deze fles gebruikt voor vaderdag, vond dit wel gaaf. Het plaatje hoort bij het design papier. Hierom heen heb ik de gears cirkel van Noor! Design gedaan. Hierop heb ik frantage "Silver" aangebracht. Onder het plaatje langs heb ik de filmstrip van Noor! Design geplakt. Hierop heb ik weer wat witte Gesso verwerkt.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Rechtsonder het plaatje heb ik enkele losse gears van Noor! Design geplakt. ook hierop heb ik frantage gebruikt. Bovenop deze gears heb ik een Laser paperart snor van Dutch Doobadoo geplakt. Hierop weer een beetje Gesso aangebracht.

Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Mustaches

Aan de linkerkant (boven) van het plaatje heb ik nog een herenhoed gedaan. Hieronder heb ik nog een label geschoven met daarachter weer een gears. De bovenkant van de fles heb ik voorzien van een stukje zwart karton, dit is de dop. Hierom heen heb ik touw gewikkeld met daaraan een label van Noor! Design. De stickerletters zijn van Fundamentals.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.

2 opmerkingen: