Pagina's

zaterdag 27 augustus 2016

Christmas Mug

Op deze mooie zomerse dag wil ik jullie deze winterse mok laten zien, misschien dat hij deze week wat verkoeling kan geven? Alhoewel.... er zit een zakje Hot Chocolate in, denk niet dat dit nu echt verkoeling gaat geven .


De basis is gemaakt met de Card Art mal Mug van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op cardstock nagetekend en netjes uitgeknipt. De bodem en de zijkant van de mok heb ik vastgeplakt met extra sterke dubbelzijdige tape. De bovenkant opengelaten zodat er een zakje hot chocolate in past.


De prachtige Poinsettia is gemaakt met de One of a Kind - Christmas set van Noor! Design. In het midden heb ik aan wat scrappersfloss nog 2 belletjes gehangen. 

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Mug

De labels zijn gemaakt met de Vintage Flourishes - Triple Tickets van Noor! Design. Hierop heb ik een tekst gestempeld. Ook de hulstblaadjes achter de Poinsettia zijn gemaakt met een Vintage Flourishes mal van Noor! Design.


Achter het organzastrik heb ik nog wat decoratie pins gestoken. Op het organzalint nog wat witte besjes en een strik van scrappersfloss. De mooie sterren met ribbels zijn de Card Board Art sterren van Dutch Doobadoo. Als je hier de bovenkant vanaf haalt krijg je dit mooie geribbelde effect.

 Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Sterren

Voor de afwerking her en der nog wat witte sneeuwbolletjes geplakt.


Onderlangs heb ik nog een laagje sneeuw gemaakt, hiervoor heb ik de Foamball Clay van gebruikt. Ik hoop dat ik jullie met deze winterse creatie wat inspiratie kan geven. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.1 opmerking: