Pagina's

woensdag 15 juni 2016

Naar de Camping

 Hallo allemaal,

Nog een paar weekjes en dan is het al weer zover,  de zomervakantie! Hebben jullie er al zin in? Nou, ikke wel hoor! Ik heb de caravan alvast ingepakt. Dus laat de zomer maar komen. Bij Dutch Doobadoo hebben we sinds deze maand deze superleuke Card Art Caravan. Is het geen schatje?


De caravan heb ik overgenomen uit wit cardstock en uitgeknipt. Daarna de binnenmaten overgenomen uit designpapier. 
Card Art Caravan
470.713.601

De randen bruin gemaakt met distress inkt en de randen bewerkt met de distresser. 


Aan de rechterkant heb ik de nieuwe bloemen van Noor! Design geplakt. Zijn ze niet gaaf? Ik heb eerst de bloem gestempeld en daarna uitgestanst. In het midden heb ik de parel gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearle Pen.

Dutch Doobadoo Pearl Pen
870.003.010


De koffer heb ik ook alvast ingepakt en achter de bloem geplakt. Ik hoop wel dat ie blijft zitten tijdens de reis hihi. De koffer komt uit de leuke Dutch Doobadoo Paper Art Holiday.

Dutch Doobadoo Paper Art Holiday
472.948.026

 In deze Paper Art vind je nog meer verschillende afbeeldingen met als thema vakantie. 


En ook linksboven heb ik nog die gave bloemen geplakt met daar midden in de parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearle Pen.


En ja, natuuuuurlijk moet de fiets mee naar de camping. Want we gaan toch niet alles lopend doen hè .....  hahaha. Ik hem alvast geparkeerd tegen de caravan. 


Uiteraard moet de caravan er ook een beetje gezellig uitzien. Dus heb ik een gordijntje voor de ramen geplakt. Als je ook zulke leuke gordijnen zoekt. Ik heb hem uit de Dutch Doobadoo Paper Art vel borders gehaald. En er zijn verschillende soorten, dus keuze zat. En je kunt hem ook nog een ander kleurtje geven!

Dutch Doobadoo Paper Art Borders
472.948.020


Dan nog de bloemetjes voor het raam en ik ben klaar voor de vakantie. De bloemetjes heb ik gepoot in de leuke bloempotjes van Noor! Design uit de one of a kind set Spring. Ook de bloemetjes komen uit deze set.


Het wiel heb ik gemaakt met een knoop. En tuurlijk gaan we ook foto's maken. Bij Noor! Design hebben ze een nieuw fototoestel, dus die ook maar gelijk mee. Nu hopen dat die ook goede foto's maakt. 

Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven met deze caravan. Dan wens ik je nog een hele fijne dag. Ik ga vast naar de camping jodelahiteeee.

Liefs,

1 opmerking:

  1. Oh wat is ie leuk! Heb ook vorige week de mal gekocht maar nog niets mee gedaan maar deze inspireert mij direct! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen