Pagina's

zondag 12 juni 2016

Join me for a Coffee

Goedemorgen allemaal,

Wat zijn de artikelen van Dutch Doobadoo toch weer geweldig mooi hè! Ik werk er zo super graag mee.


Ik ben deze keer aan de slag gegaan met een nieuwe Dutch Doobadoo Swing Card mal. Basis is van wit kaart karton.

470.713.309 Swing Card Art 2

In het midden, op het swing gedeelte heb ik eerst een ovale stans van Noor! Design gedaan. Deze heb ik gestanst uit kraft karton en ja, jullie weten het nu intussen vast wel, ook dit weer bewerkt met witte Gesso.

Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml

Hierop heb ik een Magnolia afdrukje gedaan, ik heb haar ingekleurd met de nieuwe Brushmarkers van Winston & Newton. Helaas weet ik de kleurnummers niet goed meer...

Ik hoop dat ik het een beetje zo uit mijn hoofd kan doen.

Huid : O819, 729, 518 Y129, R519
Grijs : CG1, 2, 3, 4
Blauw : B318, 736
Groen : G339, 338
Paars : V718, 746, 327
Haren : Y828, Y217, O837, O535

Links van de kaart heb ik de veertjes van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik ook weer uit kraft karton gestanst. De randmal Afternoon Tea voor Noor! Design heb ik 1 x gestanst uit wit karton.
De kop en schotels heb ik los geknipt en op de veertjes geplakt. Nog een mooie witte strik en een roosje erbij gedaan. Nog een paar witte plakparels aan de bovenkant.


Aan de rechterkant van de kaart heb ik eerst een papieren kleedje gebruikt. Vervolgens heb ik op kraft karton de Bingo stempels van Noor! Design met zwarte Versafine gestempeld. Achter deze Bingo stempels heb ik nog een tag geschoven, ook deze hoort bij het design papier. Hierop een strikje van touw en een roosje.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook weer een beetje heb kunnen inspireren. Alvast bedankt voor je bezoekje.

1 opmerking:

  1. Deze mal is ook weer heel leuk en de kaart die je ermee hebt gemaakt natuurlijk ook weer geweldig leuk. Heb 'm ook in huis maar nog niets mee gedaan dus snel aan de slag ermee! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen