Pagina's

zaterdag 18 juni 2016

A true Friend

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaart voor jullie gemaakt met de gave Shape Art Ticket. Wat een leuk model weer hè. De mal bestaat uit 2 delen, maar je kunt hem net zo groot maken als je wilt. 


Ik heb de mal met 1 deel verlengd. De basis heb ik overgenomen uit rood cardstock, een maatje kleiner uit wit cardstock en dan nog een maatje kleiner uit designpapier.

Shape Art Ticket
470.713.129

In het midden van de ticket heb ik een vogelkooitje geplakt. Deze komt uit de Paper Art Vel Vogelkooitjes. Ik heb hem eerst bewerkt met versamark en daarna bestrooid met embossingpoeder Vintage Photo.


 Dit verhit je dan weer met de heattool. Daarna heb ik dit nog een keer gedaan. Dan wordt het effect net wat mooier.

Kraft Art Party Border
479.002.003

Onderaan heb ik nog de Kraft Art Border geplakt. Dit is een vel met superleuke randjes uit kraft papier.


In het midden van de tickets heb ik een mal geplakt met daarop een stempel van Noor! Design. Onderaan op de stans heb ik nog een leuke Vintage Flourishes label van Noor! Design geplakt. 

Dutch Doobadoo Pearl Pen White
870.003.010

Bovenaan de mal zie je de o zo leuke  Noor klimop mal. Hier bovenop een bloem uit de Vintage Flourishes serie. En in het midden van die bloem heb ik een paar parels gemaakt met de Pearl Pen.


Op de rechterzijde ticket heb ik nog een Paper Art  vogelkooitje geplakt. Die heb ik op dezelfde wijze bewerkt als die op de linker ticket.  Ook hier weer een Kraft Art Party Border geplakt. Aan de buitenzijde heb ik een Noor! Design randmal geplakt. Deze heb ik ook aan de buitenzijde van de linker ticket geplakt.

Dutch Doobadoo Paper Art Vogelkooi
472.948.038


Bovenaan de ticket heb ik de Noor! Design Klimop mal geplakt en hierop een Noor Design Vintage Flourishes bloem. In deze bloem ook weer parels gemaakt met de Pearl Pen White.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. En is er iets niet duidelijk of heb je moeite met een bepaalde mal? Vraag het maar gerust hoor! '

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen:

  1. Ik vind het ticket ook zo geweldig, ga deze mal snel aanschaffen. Je voorbeeld vind ik er super uitzien.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen