Pagina's

woensdag 12 februari 2014

Kom je op mijn feestje?

Na het MDF drieluikje met de foto's van Noor wil ik jullie vandaag nog eens een hele andere toepassing laten zien. Je kunt namelijk met dit MDF van Dutch Doobdoo heel veel kanten op. Dit keer heb ik hem lekker snoezig gemaakt.


Het papier en de plaatjes die ik gebruikt heb zijn van Wild Rose Studio. De plaatjes zijn al ingekleurd dus dat is hartstikke handig voor als je snel wat leuks wilt maken.


Ik heb van het drieluikje een uitnodiging voor een feestje gemaakt dus daarbij mag uiteraard mijn nieuwe Noor! Design stempelset 6410/0082 niet ontbreken. Het drieluikje is overigens aan elkaar geknoopt met rose kant.


Ook voor dit drieluikje heb ik weer een nieuwe tekststans van Noor! Design gebruikt welke vanaf eind Februari in de winkels zullen liggen.

"Kom je op mijn feestje?", ook deze tekst zit op de nieuwe Noor! Design stempelset 6410/0082. Knip het gestempelde label uit en mat dit nog even op lilakleurig cardstock alvorens je het met 3D kit op je drieluik plakt.


Ik heb de cadeautjes achter de Noor! Design grasrand geplakt. Deze grasrand stanst niet alleen, maar embost ook waardoor je de geemboste delen lichtjes op kunt schuren.


Dit was nu al mijn 2e MDF drieluikje wat ik gemaakt heb en er volgen er zeker nog meer. Ik vind het hartstikke leuk om te doen.


Fijne dag allemaal!

 

1 opmerking:

  1. Hoe kom ik aan hert mdf drieluik...?
    Kan ik dat bestellen en zo ja, wat kost het..??
    Groet Connie

    BeantwoordenVerwijderen